Ons team

John Bolleboom

ik ben een gepassioneerde IT-professional met 27 jaar ervaring in de branche. In mijn carrière heb ik mij de laatste 10 jaar toegewijd aan projectmanagement, waarbij ik mijn vaardigheden binnen het boeiende domein van business intelligence heb aangescherpt en mooie klanten heb geholpen met het inrichten van hun BI omgeving.

Als zelfstandig ondernemer (ik ben sinds 2008 werkzaam als ZZP’er) heb ik de kans gehad om mijn kennis en expertise verder te ontwikkelen. Mijn doel is altijd geweest om hoogwaardige oplossingen te leveren en klanten te ondersteunen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

In 2023 heb ik besloten om mijn opgebouwde ervaring te gebruiken om andere ZZP’ers te helpen. Mijn focus ligt nu op het koppelen van getalenteerde professionals aan uitdagende opdrachten. Door mijn uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de IT-industrie, ben ik ervan overtuigd dat ik de perfecte match kan maken tussen opdrachtgevers en ZZP’ers.

Naast mijn passie voor IT ben ik ook een enthousiaste triatleet. Het streven naar het maximale halen uit jezelf, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven, heeft geleid tot de voltooiing van twee Ironman-evenementen. Deze ervaringen hebben mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt en vormen de basis van mijn toewijding aan succes, zowel op het werk als in de sport.