Wie zijn wij

Welkom bij DC&I!

In 2008 begonnen we als een bescheiden ZZP-avontuur, opgericht door John Bolleboom en van daaruit gegroeid tot de detacheringsspecialisten die we vandaag zijn.

Waarom zijn we anders? Nou, omdat we precies weten hoe het voelt om aan beide kanten van de tafel te zitten. Met onze achtergrond als ZZP-er begrijpen we als geen ander de dromen, doelen en strubbelingen van kandidaten op zoek naar dé perfecte kans. En dat is precies waar we in uitblinken – het koppelen van geweldige mensen aan geweldige kansen.

We hebben geleerd, aangepast en geluisterd terwijl we ons ontwikkelden. Nu, met een schat aan ervaring en inzicht in onze achterzak, zijn we klaar om de wereld van detachering te veroveren. We zorgen niet alleen voor een opdracht, maar voor een pad dat past bij jouw unieke reis.

Dus, of je nu de beste match zoekt voor je talenten of als persoon klaar bent om een nieuw hoofdstuk te beginnen, we staan voor je klaar. Bij DC&I gaat het om meer dan detachering – het gaat om mensen, connecties en de weg naar succes, en we zijn verheugd om die reis met jou te maken.